SeaCreation tretmani

Luksuz za Vašu kožu

Počastite svoju kožu luksuznim tretmanom iz dubine mora. U svakoj fazi SeaCreation tretmana, osjetit će te inovativne, visoko učinkovite sastojke iz dubine mora koji će zaštiti Vaše lice, korak po korak, pružajući savršeni mladenački sjaj lica. SeaCreation tretmani koriste visoko koncentrirani serum koji se nanosi na lice, zatim se stavlja ekskluzivna krema koja se masažom sa toplim kamenjem i hladnim kamenjem koralja unosi u dubinu kože. Nakon toga slijede dva intenzivna tretmana lica nakon kojega koža izgleda čvršće i mladenački.

Uživajte u jedinstvenom opuštanju i postignite fantastične rezultate sa BABOR SeaCreation tretmanima.

BABOR je istražio dubine mora kako bi osigurao posebno vrijedne aktivne supstance za svoju luksuznu anti-aging njegu SeaCreation®.

Najefikasniji anti-aging protein GlycoceaneGP3 u kombinaciji sa energetski veoma efikasnim BABOR termofiliusom i ekskluzivnim ekstraktom alge caulerpa lentillifera, objedinjeni su u Sea-telligent kompleksu kako bi se dobio sveobuhvatni anti-aging efekat: efikasna zaštita od prijevremenog starenja kože, aktiviranjem anti-aging funkcije kože i vidljivo smanjenje postojećih znakova starenja kože.

 

Kupite povezane ili slične proizvode:

  Tretmani - Sve