Babor proizvodi Hrvatska

Babor - Njemački pionir ljepote. Osnovao ga je poznati biokemičara dr. Michael Babor u 1956., tvrtka je uporno bila usmjerena na inovacije i ustavnovljena kao pravi pionir u području profesionalne njege kože.

Centar za istraživanje i inovacije Babor pretvara tajne prirode u prirodne, high-tech proizvode već više od 55 godina. Ovi proizvodi kombiniraju prirodu i znanost kako bi stvorili sinergijski optimiziranu kvalitetu. Istraživački odjel je stup tvrtke od samog početka, te je pomogao Baboru uspostaviti vodeću poziciju među svojim međunarodnim konkurentima.

Svaki pojedini asortiman je podvrgnut iscrpnoj kontroli kvalitete procesa: od razvoja proizvoda Babor u vlastitim laboratorijima, u proizvodnom procesu, do otpremanja.

Činjenice i brojke

Sjedište Dr. Babor GmbH & Co KG. Tvrtka se nalazi u Aachenu. Ukupno 255 članova osoblja radi u Aachenu, domu proizvoda, istraživanja i razvoja te odjela za upravu i logistiku. U sedam podružnica i više od 60 distributera, kao i svi članovi prodajnih snaga koje rade u Njemačkoj, Nizozemskoj i Belgiji, uspjehe nizaju iz sjedišta u Aachenu.

Babor u svijetu

Babor je zastupljena od strane distributera u preko 60 zemalja diljem svijeta i upravnih podružnica u Švicarskoj, Austriji, Nizozemskoj, Belgiji, Velikoj Britaniji, Kanadi i SAD-a. Redoviti treninzi u Centru za obuku Babor, u sjedištu tvrtke u Aachenu, jamče visoku kvalitetu. Tisuće kozmetičkih stručnjaka diljem svijeta uzdaju se u Babor.