NAJBOLJE ČUVANA TAJNA LJEPOTE: AMPULE

Preobrazite svoju kožu uz moćne ampule za ljepotu za svaki tip kože

Razvijene za isporuku snažnih, aktivnih sastojaka na kožu, ampule nude visoko koncentrirane, visokotehnološke i visoke doze aktivnih sastojaka za postizanje rezultata u nekoliko sekundi.

BABOR ampule zadovoljavaju sve potrebe za njegom kože. HYDRATE zasićuje i podebljava intenzivnom vlagom, dok LIFT & FIRM tonira kožu za mlađi izgled. REPAIR ispravlja i pomlađuje kožu dok SOS rješava sve hitne slučajeve ljepote. Uz BABOR ampule postoji nešto za svakoga i za svaku potrebu kože.

AMPULE SERUM KONCENTRATI

ŠTO SU AMPULE?

Koncentrati sa 7 sastojaka za jednokratnu upotrebu prepuni su najvišom koncentracijom aktivnih sastojaka, kako bi nahranili i ulili kožu potrebnim vitaminima i aktivnim sastojcima. Naši super-napunjeni koncentrati seruma savršeni su 7-dnevni pojačivač ljepote osmišljen za maksimalne rezultate kože. Ampula uvijek sadrži oko 2 ml aktivnog koncentrata. Aktivni sastojci pažljivo su usklađeni za jedno nanošenje na lice, vrat i dekolte. Ako se ampula otvori neposredno prije nanošenja, aktivni sastojci će uvijek biti super svježi.

KAKO IH MOGU KORISTITI U SVOJOJ RUTINI?

Svaka ampula je formulirana tako da cilja na određene probleme kože i može se uključiti u svačiji režim kako bi resetirala kožu ili izliječila probleme s kožom. Korištenje ampula pomaže stimulirati vašu kožu i omogućuje vam njegu kože bez obzira na tip kože.

KAKO OTVARATI STAKLENU AMPULU?

Ključ za riznicu aktivnih sastojaka je vrlo nježan vrat ampule. Dizajniran je tako da se lako može skinuti. Najbolji način je koristiti kozmetičku maramicu ili otvarač za ampule koji se nalazi u svakom pakiranju ampula.

MOGU LI SE AMPULE NANOSITI NA ISTI NAČIN KAO KREMA?

Primjenjuje se na sličan način. Međutim, ampula se ne umasira u kožu nego se „utisne“ u nju. Ulijte tekućinu na dlan i utapkajte je na kožu vrhovima prstiju. Konačno, ravnom rukom lagano utisnite koncentrat u kožu.

  Blog i novosti - Sve