DOCTOR BABOR tretmani

Babor tretmani

Babor narudžba proizvoda

DOCTOR BABOR tretmani

DOCTOR BABOR tretmani 

Cellular Renewal Therapy
Lagani piling koji uklanja odumrle stanice kože i pomaže u obnovi samih stanica, što rezultira glatkom i svjetlijom puti.

Cellular Repair Therapy
Potaknite regeneraciju kože i samih stanica. Ovaj tretman preporučamo svakome tko želi zadržati mladenački izgled svoje kože. Preporučamo ga prije kirurških zahvata, te i nakon samih zahvata kako bi se koža oporavila od traume.

Vita-Detox Therapy
Detoksikacija kože je vrlo bitna za regeneraciju kože. Spoj snažnih vitamina i minerala će njegovati  kožu i neutralizirati štetne tvari koji potiču starenje iznutra prema van. Rezultat detoksikacije će omogućiti bolju revitalizaciju kože što je bitno za održavanje mladenačke kože.

Collagen Booster Therapy
Ispunite i zategnite kožu sa collagen booster terapijom. Tretman sadrži iznimno snažnu hijaluronsku kiselinu i kolagen te tako poboljšavaju stanje kože iznutra prema van i zaglađuju bore i fine sitne linije. Utjecaj ovog tretmana je pojačan sa Thermo modelage maskom (maskom koja je gipsanog oblika te gura sve aktivne sastojke duboko u kožu). Thermo modelage maska podiže i preoblikuje konture lica.   

Calming  & Balancing Therapy
Posebno dizajniran tretman za ultra osjetljivu kožu koja ima mogućih problema sa rosaceom i/ili dermatitisom. Ova terapija pomoći će umuiriti kožu i pomoći joj da nastavi normalno funkcionirati. Rezultat toga je svježa, čista koža  sa besprijekorno zdravim izgledom. 

Post-Surgical Therapy
Smanjite vrijeme zacjeljivanja rane nakon operacije s ovim tretmanom. Nježne tehnike limfne drenaže i hladni proizvodi na koži pomoći će ubrzati proces zacjeljivanja kože za konačan post operativni rezultat. Također je odlična alternatica regeneracije kože nakon izlaganje suncu. 

Izrada web stranica :: CMS :: Hosting :: SEO
Babor RSS: RSS 2.0