PREKRASNA KOŽA S BABOR IKONAMA ZA ČIŠĆENJE - HY-ÖL I PHYTOACTIVE

U svojoj 65-godišnjoj povijesti, BABOR je još uvijek posebno ponosan na svoj najstariji proizvod: HY-ÖL. 

Godine 1955. BABOR je patentirao HY-ÖL aktivno sredstvo za čišćenje, posebno ulje koje se emulgira s vodom, čime je započela duga povijest sredstava za čišćenje u obliku ulja mnogo prije nego što se to dogodilo u Aziji. 

I danas je HY-ÖL posebna zvijezda među našim sredstvima za čišćenje: u kombinaciji s odgovarajućim fitoaktivom - biljnim ekstraktom koji se prilagođava tipu kože - najučinkovitije je dubinsko čišćenje koje ne ostavlja kožu suhom i zategnutom, ali je i njeguje. Iz tog razloga, sasvim je razumljivo da će ove godine, kao i prethodnih, početak obilježiti nova verzija popularnih Cleansing setova. 

Osim lijepog i praktičnog pakiranja, specifičnost ovih setova je i ušteda od 15% u odnosu na pojedinačno pakiranje proizvoda.

PREKRASNA KOŽA S BABOR IKONAMA ZA ČIŠĆENJE - HY-ÖL I PHYTOACTIVE

Atraktivni CLEANSING setovi su set dvofaznog čišćenja u različitim verzijama prema tipu i stanju kože. 

Odabrani sastojci poput ulja soje, sezama i kikirikija u Hy Oil Oil Cleaneru odgovorni su za dubinsko čišćenje pora i nježno uklanjanje nečistoća topljivih u ulju. 

S druge strane, Phytoactive sadrži odabrane biljne komponente ovisno o vrsti koju odaberete, prilagođene tipu i stanju kože.

 

Kupite povezane ili slične proizvode:

  Blog i novosti - Sve